Tóth Viktor

Tóth Viktor

2003 óta vezetek egyéni és csoportos edzéseket. 2005-2015 között csapatvezetőként irányítottam az általam alapított X2S TEAM multisport csapatot. Ez alatt a 10 év alatt a csapat tagjai több Világ-, Európa- és Magyar bajnoki címet szereztek tereptriatlonban, terepfutásban és hegyikerékpárban. Közülük kerültek ki Magyarország legsikeresebb Xterra és első Spartan Race versenyzői is. Számos sportrendezvény szervezője, szakmai vezetője vagy tanácsadója vagyok. Sok esetben olyan rendezvényeket honosítottam meg Magyarországon, amelyek külföldön is ritkaságnak számítanak. Ilyenek például a téli triatlon (futás, kerékpár és sífutás), a hosszútávú tereptriatlon, vagy a városi terepfutás.

Kiemelkedően fontosnak tartom a sport és a természet kapcsolatát. Az edzésmunka másik meghatározó alkotóeleme a közösség ereje. A sport, sőt sokszor egy verseny is sok esetben elsősorban önismereti, belső fejlődést jelent.

Webhely URL:: https://triatlonedzo.hu/ E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Spartan Race megvásárolta a Tough Mudder akadályverseny amerikai üzletét és eszközeit, biztosítva ezzel a vállalat és a márkanév jövőjét. Megtartotta a nevet és visszahozta az alkalmazottakat a 2020-as események szervezésére. Megállapodás született a Spartan és a Tough Mudder vagyonkezelője között a csődeljárással kapcsolatban, amelyet egy kinevezett bíró hagyott jóvá. Ennek az alapja az, hogy a Spartan 2020 elején megvásárolta a Tough Mudder brit vállalkozását.

Kiss Péter egy viszonylag kis létszámú exkluzív csapatnak a tagja, hiszen kevesen vannak Magyarországon, akik teljesítették a misztikus "A Kör" elnevezésű ultra terepfutó kihívást. Péter ráadásul nemcsak a terepfutásban vállal ultra távokat, hanem az akadályfutásban is. Erről beszélgettünk vele.

Dobos Péter a kanadai OCR szövetség egyik vezetője, akivel véletlenül futottam össze a nemzetközi levelezésben “Peter Dobos” néven. Természetesen rögtön írtam neki, hogy üdvözlöm Magyarországról, ő pedig magyarul válaszolt! Röviden leveleztünk, majd nem volt kérdés, hogy a közös érdeklődés (OCR, multisport, terepsport, Magyarország) miatt kérek tőle egy interjút, amibe azonnal bele is egyezett.

Szabó Dávid idén történelmet írt Spártában - megvédte a Spartan Trifecta korosztályos világbajnoki címét, és megmutatta, hogy egy komoly sportolói gödörből is vissza lehet kerülni a csúcsra. Mivel életmódbéli és sportkérdésben is meglehetősen közös nevezőn vagyunk ezért erről kicsit személyesebben beszélgettünk vele.

1. oldal / 32
Ajánlott tartalom
Fantasztikus versenyben végül Strommer Soma ...
2018 dec. 10
Fantasztikus versenyben végül Strommer Soma ...
2018 dec. 10
A téli hónapokban, amikor hosszabbak az éjszakák és hideg ...
2016 jún. 06
A téli hónapokban, amikor hosszabbak az éjszakák és hideg ...
2016 jún. 06
Kiss Péter egy viszonylag kis létszámú exkluzív csapatnak a ...
2020 jan. 15
Kiss Péter egy viszonylag kis létszámú exkluzív csapatnak a ...
2020 jan. 15
Ha OCR - terepakadályfutás, akkor az elsők között kell ...
2018 máj. 24
Ha OCR - terepakadályfutás, akkor az elsők között kell ...
2018 máj. 24

Rólunk

Az akadályfutást és más terepsportokat magas szinten művelő sportolók, versenyzők, edzők, szakemberek összefogása ez a weboldal!

Kapcsolat

Cím: Budapest, Hungary
Tel: +3630 48 88 261
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hotline: +3620 32 00 840
 
Top