Akadályfutás hírek

Terepakadályfutás – Kókai Flóra és Klenk Botond országos bajnok lett

Kókai Flóra Dóra és Klenk Botond szerzett országos bajnoki címet Pakson. A hétvégén megrendezték a brutálATOM elnevezésű terepakadályfutó viadalt, amelyen a 8+ kilométeres távon országos bajnokokat avattak.

A férfiaknál az OCR középtávú országos bajnokságot Klenk Botond nyerte meg, a legutóbbi dániai Európa-bajnokságon remeklő Martyin László előtt. Martyin az idei kontinensbajnokságon 15 kilométeren hibátlanul teljesített, ez akkor a 8. helyet jelentette számára. A paksi országos bajnokságon Martyin mögött Pratner Zoltán szerezte meg a bronzérmet.

A cikk folytatódik a hirdetés után...

A nőknél Kókai Flóra Dóra lett aranyérmes, megelőzve Páder Zsófiát és Kocsis Beátát. Az egyre népszerűbb paksi versenyen az országos bajnokságon kívül több távon is rajthoz lehetett állni, így több százan küzdöttek meg az akadályokkal.

A terepakadályfutók következő országos bajnoksága szeptember 22-én lesz, a Tokajban megrendezendő ExtrémTrail-en 15+ kilométeren avatnak bajnokokat.

BrutalAtom eredmények

BrutalAtom Classic

TEFUTSZ OB

BrutalAtom Light

Összes eredmény

Forrás: ocrsport.hu | tefutsz.hu

Utoljára frissítve: szerda, 19 szeptember 2018 14:00
Tóth Viktor

2003 óta vezetek egyéni és csoportos edzéseket. 2005-2015 között csapatvezetőként irányítottam az általam alapított X2S TEAM multisport csapatot. Ez alatt a 10 év alatt a csapat tagjai több Világ-, Európa- és Magyar bajnoki címet szereztek tereptriatlonban, terepfutásban és hegyikerékpárban. Közülük kerültek ki Magyarország legsikeresebb Xterra és első Spartan Race versenyzői is. Számos sportrendezvény szervezője, szakmai vezetője vagy tanácsadója vagyok. Sok esetben olyan rendezvényeket honosítottam meg Magyarországon, amelyek külföldön is ritkaságnak számítanak. Ilyenek például a téli triatlon (futás, kerékpár és sífutás), a hosszútávú tereptriatlon, vagy a városi terepfutás.

Kiemelkedően fontosnak tartom a sport és a természet kapcsolatát. Az edzésmunka másik meghatározó alkotóeleme a közösség ereje. A sport, sőt sokszor egy verseny is sok esetben elsősorban önismereti, belső fejlődést jelent.

Webhely: triatlonedzo.hu/
Ajánlott tartalom
Látrányban, a Balaton parttól néhány kilométerre réóta ...
2018 júl. 11
Látrányban, a Balaton parttól néhány kilométerre réóta ...
2018 júl. 11
A narancsbőr, a laza kötőszövet, a széles csípő, a combra-, ...
2016 jún. 06
A narancsbőr, a laza kötőszövet, a széles csípő, a combra-, ...
2016 jún. 06
A FISO (Nemzetközi Terepakadályfutó Szövetség) a Hosszútávú ...
2018 dec. 03
A FISO (Nemzetközi Terepakadályfutó Szövetség) a Hosszútávú ...
2018 dec. 03
Érzed, hogy valami nincs rendben körülötted? Nincs ...
2016 jún. 06
Érzed, hogy valami nincs rendben körülötted? Nincs ...
2016 jún. 06

Rólunk

Az akadályfutást és más terepsportokat magas szinten művelő sportolók, versenyzők, edzők, szakemberek összefogása ez a weboldal!

Kapcsolat

Cím: Budapest, Hungary
Tel: +3630 48 88 261
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hotline: +3620 32 00 840
 
Top