Események, edzések, versenyek

Esemény

BakonyRun 4.0, a tavaszi OCR dzsungelfutás (+videó)

Immár 4. alkalommal várja az OCR szerelmeseit a tavaszi Bakony. A BakonyRun 4.0 verseny sok újdonsággal fog szolgálni az indulóknak, néhányat szeretnénk itt is bemutatni. A pálya és a terep igazán nem szorul bemutatásra, hiszen a pálya a Bakony olyan részein halad, ahol sok helyen ősi az erdő. Ez pedig nemcsak a szépsége, hanem a vadregényessége miatt is csodálatos. Ezt a tavalyi videó is szépen bemutatja.

Időpont: március 16.

Helyszín: Németbánya

Az első fontos kérdéseink a pályához kapcsolódtak. Ezekre Viczina Dávidtól kaptunk választ (korábbi interjúnk vele itt olvasható).

A tavaly tavaszi versenyünkön kb. 800métert kellett megtenni aszfalton a verseny során, melyet nagyon sokalltunk így ezt drasztikusan lecsökkentettük, a Bakonyban aszfalton futni? :D A talaj: Erdei járt és járatlan utak, valamint murvás utak, valamint egy kis mocsár. Akadályok kapcsán több új akadállyal is készülünk, valamint a meglévő akadályokon fejlesztünk, a nagyobb áteresztő képesség kedvévért. 15+ akadállyal kell megküzdeni. A klasszikus akadályok mellett (monkey bar, egyenes palánk, ferde palánk) lesz erdei kötél híd, fa cipelés és egyéb erdei akadályok valamint ne feledkezzünk meg, hogy nálunk van egy igazán különleges palánk amit csak egyszerűen "a fal"-nak hívunk. Aki már járt nálunk azt tudja, hogy miért. :D 

A cikk folytatódik a hirdetés után...

Ezeken a versenyeken talán a díjazás a legkevésbé fontos - de azért nem mindegy mit lehet eltenni a vitrinbe és a polcra. Erről a következő információt kaptuk:

Díjazunk minden versenyzőt természetesen egyedi befutóéremmel, melynek a méretét idén megnöveltük, hogy még szebb legyen. A befutó pólók grafikája megváltozott, így még szebbek lesznek azok is. Külön díjazásban részesülnek az abszolút legjobb női-férfi versenyzők, Leggyorsabb csapat (csapat össz.idő/csapattagok száma), Leglassabb csapat (csapat össz.idő/csapattagok száma), Legidősebb csapat  kategóriákat. 

A frissítés és az ellátás is sokat fejlődik az eddigiekhez képest, az ActiveO2 víz és a street food barbecue senkinek sem fog csalódást okozni.Szerkesztőségünk kedvence azonban a saját "BakonyRun" márkás chili készítmények megjelenése!

Úgy gondoltunk, hogy valami igazán egyedi tárggyal gazdagítanánk a versenyzőket, így a versenyközpontban megkóstolhatják a BakonyRUN saját márkás chili termékeit valamint meg is vásárolhatják, hogy a verseny után is megemlegessen minket. Ahogy a BakonyRUN is egy egyedi verseny, így hát a promóció teremékeink is azok!

Sőt.. chilli evő verseny is lesz - az igazán harcias OCR versenyzőknek!

Weboldal: bakonyrun.hu | Facebook esemény

Utoljára frissítve: csütörtök, 14 február 2019 11:07
Tóth Viktor

2003 óta vezetek egyéni és csoportos edzéseket. 2005-2015 között csapatvezetőként irányítottam az általam alapított X2S TEAM multisport csapatot. Ez alatt a 10 év alatt a csapat tagjai több Világ-, Európa- és Magyar bajnoki címet szereztek tereptriatlonban, terepfutásban és hegyikerékpárban. Közülük kerültek ki Magyarország legsikeresebb Xterra és első Spartan Race versenyzői is. Számos sportrendezvény szervezője, szakmai vezetője vagy tanácsadója vagyok. Sok esetben olyan rendezvényeket honosítottam meg Magyarországon, amelyek külföldön is ritkaságnak számítanak. Ilyenek például a téli triatlon (futás, kerékpár és sífutás), a hosszútávú tereptriatlon, vagy a városi terepfutás.

Kiemelkedően fontosnak tartom a sport és a természet kapcsolatát. Az edzésmunka másik meghatározó alkotóeleme a közösség ereje. A sport, sőt sokszor egy verseny is sok esetben elsősorban önismereti, belső fejlődést jelent.

Webhely: triatlonedzo.hu/
Ajánlott tartalom
Kaposváron második alkalommal rendeztek terepakadályfutó ...
2018 ápr. 15
Kaposváron második alkalommal rendeztek terepakadályfutó ...
2018 ápr. 15
Ilyen még nem volt! Szabó Dávid világbajnok lett a Spartan ...
2018 nov. 06
Ilyen még nem volt! Szabó Dávid világbajnok lett a Spartan ...
2018 nov. 06
A Spartan Race megvásárolta a Tough Mudder akadályverseny ...
2020 márc. 05
A Spartan Race megvásárolta a Tough Mudder akadályverseny ...
2020 márc. 05
Már korábban is felvetették, hogy a testedzés olyan ...
2016 jún. 06
Már korábban is felvetették, hogy a testedzés olyan ...
2016 jún. 06

Rólunk

Az akadályfutást és más terepsportokat magas szinten művelő sportolók, versenyzők, edzők, szakemberek összefogása ez a weboldal!

Kapcsolat

Cím: Budapest, Hungary
Tel: +3630 48 88 261
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hotline: +3620 32 00 840
 
Top